Zaterdag surfen, 19 mei 2018

Kerel … Er gebeurt nu veel zonnebrandcrème op mijn lichaam. Ik heb Clinique op mijn linkerarm, supergoop aan mijn rechterkant, een kleine neutrogena op mijn nek, sommige babyganica op mijn linkerwang (de wang op mijn gezicht, voor het geval je je afvraagt, haha!).

Nee, ik ga niet naar het zwembad. Daarvoor nog steeds te koud. Maar misschien beweegt zich op lichte snelheid en de zomer nadert snel, dus ik test wat “nieuw voor mij”.

ADVERTENTIE

Dit maakt me ineenslachtig om toe te geven, maar ik ben niet heel goed geweest over het dragen van zonnebrandcrème, de laatste tijd …

Ik weet het. net te lui geweest. Ook al heb ik het religieus toegepast vanaf de leeftijd van 19, ik viel ongeveer een jaar geleden van de wagen, en ik ben sindsdien uitgeschakeld.

Lang verhaal kort, ik ben er echter weer in. In feite sprong ik in het zonnebrandcrème zwembad aan het diepe, maar ik ben veel voorzichtiger geweest over wat ik op mijn gezicht heb gezet sinds ik in januari uitbrak. Als ik nu iets nieuws op mijn huid test, pas ik het toe op kleine testpatches, in plaats van het overal met roekeloze overgave te slather.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Dat leidt me naar zaterdag surfen. Ik lees deze week veel, en het voelde echt goed. Ik vond geweldige stukken over zonnebrandcrème, parfum en mascara.

Dus laten we erbij komen!

Uw missie, mocht u ervoor kiezen om het te accepteren, is om te begrijpen hoe zonnebrandcrème werkt. Dit artikel kan helpen.

Volgens dermatologen zijn dit de beste zonnebrandmiddelen voor je gezicht, en dit zijn de beste zonnebrandmiddelen die de bank niet zullen breken.

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze voor vrouwen van kleur: zwart meisje zonnebrandcrème, die beweert niet achter een grijze of witte cast op donkerdere huid te laten.

IMO, Superoop Unseen Sunscreen is een van de beste zonnebrandmiddelen om onder make-up te dragen.

Hawaii heeft onlangs de verkoop van zonneschermen bevatten die oxybenzone of octinoxaat bevatten.

Laten we wasthes praten, omdat de kloof in mijn rechterbruglinielijn voor altijd neemt om terug te groeien (waarom Tho?).

Deze $ 125 DIY Lash-uitbreidingskit ziet er cool uit omdat je ze eronder toepast – niet op de top van – je wimpers, dus ze moeten er echt natuurlijk uitzien.

Als dat uit je budget is, zijn deze twee drogisterijmascara’s minder dan $ 10, en beide zouden beide bom moeten zijn.

Seringstore-edelstenen, Serena Williams gebruikt deze L’Oréal Mascara om haar wenkbrauwen vorm te geven.

Voor sommige vrouwen ouder dan 40 is het dragen van mascara een gevecht.

Oh, en ook al waarderen ik producten die zeer specifieke problemen targeten, doen vrouwen eigenlijk * wash shampoo, a.k.a. make-up remover speciaal gemaakt voor wimpers? Ik bedoel, wat is er mis met reguliere oogmake-up-remover?

In parfumnieuws, vintage poederachtige notities – gevonden in geuren zoals Chanel Misia, Prada Infusion d’Iris (een van mijn faves) en Kenzo Flower – een comeback.

Ik heb genoten van het leren van Franse lijn Eight & Bob-parfum, die zijn geschiedenis terugspoort naar de fouquets, een Parijse aristocratische familie.

De lijn presenteert hun flessen in boeken, want als “WWII begon, wilden Philippe (de familie Butler en Close Confidante) de geheimen van de geuren van de nazi’s beschermen. Hij maakte verborgen compartimenten in boeken om de flessen en parfumformules te verbergen. Tientallen jaren later was hij in staat om de parfums te herstellen die hij al die jaren geleden had geholpen op de zolder van het gezinswoning van Fouquet’s te maken en ze weer beschikbaar te maken. ”

Ook: Target lanceert een schoonheidslijn met Disney-thema.

Indy Green / Clean Beauty Lines zoals Kosas (waar ik een enorme fan van ben van, BTW) krijgen Big $$$ van beleggers.

En dit is wat het is om de Queer Eye Guys te verzorgen.

In niet-schoonheid lezen van nieuws, ik ben net begonnen met een mysterie genaamd trouwe plaats door auteur Tana Frans over een tienermeisje dat verdwijnt zonder een spoor. Het vindt plaats in Dublin, Ierland.

Tana heeft een geschenk voor dialecten, die ik altijd heb gehad met het transporteren van afdrukken. Toen ik haar spullen lees, heb ik het gevoel dat ik de personages in mijn hoofd kan horen.

Ik ben ongeveer een kwart van de weg door en zover liefheeft.

ADVERTENTIE

Wat ben je aan het lezen ? dit weekend? Wat het ook is, ik hoop dat het rad is. ?

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

Published by mvmhv

Leave a Reply